Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
vrijdag 27 november

TOP Leudal op excursie naar Jamafa

TOP Leudal organiseert op vrijdag 27 november een excursie naar Jamafa aan de Grathemerweg 78 in Kelpen-Oler. Jamafa is de winnaar van de Rabo publieksprijs tijdens de uitreiking van Ondernemersprijs Leudal.

Jamafa ontwikkelt sorteer- en verpakkingsmachines voor bloemen. Behalve de rondleiding over het bedrijf door directeur Patrick Orbon zal Peter ter Huurne het hebben over de mogelijkheden van crowdfunding. Ter afsluiting is er een netwerkborrel met collega-ondernemers en Leudalse politici.

Aanmelden kan nog tot en met uiterlijk 20 november a.s. Aanmelden kan ook alleen voor het netwerkgedeelte vanaf 17.15 uur.

Onder de naam Trefpunt Ondernemend & Politiek (TOP) Leudal treffen ondernemers en politici elkaar telkens op locatie bij een bedrijf in Leudal. Hierbij wordt een rondleiding door het betreffende bedrijf gekoppeld aan een discussie over een actueel thema. Aansluitend is er voor de aanwezigen gelegenheid om onder het genot van een drankje te netwerken.

Voor meer informatie:
TOP Leudal
Bas Schinck
b.schinck@leudal.nl
0475-859710
leudal.nl
Publicatiedatum: