Flower Expo Ukraine verwacht sterke groei in deelname in 2016

In 2016 wordt de Flower Expo Ukraine voor de 10e maal georganiseerd. Dit jaar hebben de huidige organisatoren, Nova Exhibitions B.V. uit Nederland en Bloemenbureau Oekraïne, de naam van de beurs veranderd in Flower Expo Ukraine. De beurs wordt gehouden van 12-14 april 2016 in het International Exhibition Center (IEC) in Kiev.

De afgelopen editie van de beurs vond plaats van 31 maart t/m 2 april 2015. Zo’n 5.000 (vak)bezoekers bezochten de beurs. Het overgrote deel van de deelnemers gaf aan uiterst tevreden te zijn met de resultaten en in 2016 wederom van de partij te zijn.

De organisatoren zien een sterke groei van het aantal deelnemende bedrijven en geïnteresseerden voor 2016. Deelnemers die een aantal jaren niet aanwezig zijn geweest komen langzaam terug. Deze ontwikkeling loopt parallel aan de marktsituatie in Oekraïne. Na een moeilijke periode is de markt herstellende en trekt deze zelfs weer aan. Het ingaan van het vrijhandelsakkoord tussen Oekraïne en de EU op 1 januari zal de economie een extra impuls geven.

Onder de bedrijven uit Nederland die zich inmiddels hebben ingeschreven en/of een optie hebben geplaatst zijn onder andere: Amsonia, Beekenkamp Plants, Dekker Chrysanten, Deliflor Chrysanten, Esmeralda Farms, Fides by Dümmen Orange, Florist Holland, FlowerFame, Greneth Plants, Haakman Flowerbulbs, Holland Bulb Market, Jiffy Products, Modiform, Ruiten Fleur, Schreurs Holland en StoKolex.

Het bedrijf Haakman Flowerbulbs BV is sponsor van de komende editie en zal tijdens de beurs een reeks van noviteiten laten zien. Gaat het om tulpenbollen, dan is Haakman Flowerbulbs wereldwijd een specialist. Haakman Flowerbulbs exporteert wereldwijd tulpen voor de broeierij.

Voor meer informatie kan men kijken op www.flowerexpo-ukraine.com
Er zijn nog plaatsen beschikbaar maar de ruimte is beperkt.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven