Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppert Biological Systems opent vestiging Colombia

Koppert Biological Systems heeft een nieuwe vestiging in Colombia geopend. Met de nieuwe vestiging denkt Koppert een verschil te maken in het land van de rozenteelt.



Colombia is de op één na grootste exporteur ter wereld van verse snijbloemen. De goede kwaliteit van de bloemen, met name rozen, heeft te maken met de optimale ligging van het bijzonder gevarieerde land in de equatorische tropische zone.
 
General Manager van Koppert Colombia, Frank Goedhart (rechts op de foto): “Koppert Colombia voelt zich verantwoordelijk het gebruik van biologische systemen te promoten. In dit deel van de wereld voeren chemische middelen ter bestrijding van plagen zoals trips, witte vlieg en spint nog altijd de boventoon. Het bestrijden van deze plagen met bijvoorbeeld roofmijten is onder lokale telers nog relatief onbekend.”

Productief
Naast het verstrekken van informatie, begeleiden de medewerkers van de nieuwe vestiging rozentelers bij hun weg naar een gezondere en productievere manier van plaagbestrijding. Met de juiste producten en deskundig advies verwachten de technische consultants van Koppert de duurzame rozenteelt in Colombia te stimuleren.
 
Voorlopig is de core-business van Koppert Colombia rozen. Het bedrijf sluit een uitbreiding naar tropische gewassen echter niet uit.
 
De nieuwe website www.koppert.com.co bevat het laatste agrarische nieuws uit de regio en productinformatie en geeft de mogelijkheid contact op te nemen met de lokale consultants.

Voor meer informatie:
Koppert Biological Systems
Veilingweg 14
2651 BE Berkel en Rodenrijs
Tel: 010-5140444
Fax: 010-5115203
www.koppert.com

 
Publicatiedatum: