Dutch Good Growth Fund (DGGF)

Financiering voor ondernemers in opkomende markten

Doet u zaken in een opkomende markt of een ontwikkelingsland? Of bent u een investeringsfonds dat investeert in ondernemers in deze landen? En heeft u hulp nodig bij de financiering? Het Dutch Good Growth Fund (DGGF) helpt u verder!

Door het verstrekken van financiering en verzekeringen maakt het ministerie van Buitenlandse Zaken met het DGGF ontwikkelingsrelevante handel en investeringen mogelijk in 68 landen.


foto: rijksoverheid

Nederlandse MKB-ondernemers
Het DGGF helpt Nederlandse MKB’ers die zakendoen met ontwikkelingslanden en opkomende markten met op maat gesneden dienstverlening.

Investeren
Wilt u investeren in een van de DGGF-landen, maar krijgt u de financiering met uw bank niet rond? Het DGGF-onderdeel Investeren Nederlands mkb biedt steun in de vorm van leningen, garanties en participaties met terugbetaalverplichting.

Exporteren
Wilt u kapitaalgoederen exporteren naar één of meer van de DGGF-landen? Het DGGF-onderdeel Exporteren Nederlands mkb biedt een exportkredietverzekering en exportfinancieringsmogelijkheden.

Lokale mkb-ondernemers
Bent u een beheerder van een investeringsfonds dat zich inzet om de toegang tot financiering voor lokale MKB-ondernemers te vergroten? Het DGGF-onderdeel Investeringsfondsen lokaal mkb moedigt u aan om met innovatieve initiatieven te komen.

bron: Rijksoverheid


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven