Walter Grootscholten verkoopt bloemen aan Sophia Vergara

Kwekerij Walter Grootscholten uit het Westland gaat volgende week bloemen verzenden naar de Verenigde Staten voor een feest van Modern Family-actrice Sophia Vergara. Eerder leverde de kwekerij al bloemen voor het verjaardagsfeest van de Amerikaanse realityster Kris Jenner, zangeres Tina Turner en de prins van Monaco.

"Wij kweken vooral exclusieve bloemen," vertelt bedrijfsleider Pascal Matla van Walter Grootscholten. "Voor het feest van Kris Jenner moesten wij 1.800 orchideetakken leveren met minstens tien bloemen per tak."


Pascal Matla tijdens de FHTF 2015

Westland
Hoe komt een Amerikaanse realityster in het Westland terecht? In augustus van dit jaar was de in Amerika bekende bloemenstylist Jeff Leatham naar Nederland gekomen om bloemen te bekijken. Via het Nederlandse bloemenplatform LM FLower Fashion kwam de stylist uiteindelijk bij Westlandse kwekerijen terecht.

Marc Knijnenburg van LM Flower Fashion: "De bloemen uit het Westland zijn van de hoogste kwaliteit. Ze zijn veel sterker dan bloemen uit andere landen. Ik ben dus niet verbaasd dat ook Amerikanen van heinde en verre naar het Westland komen hiervoor."

Bron: Omroep West

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven