Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stockton: nieuwe country manager voor Mexico

Stockton Israel (STK) meldt dat Eduardo Quintero Ron is aangesteld als Country Manager van Stockton Mexico. Deze benoeming voltooit de nieuwe structuur van de Stockton Group, met als doel het creëren van een nieuwe richting voor het bedrijf, waarmee een innovatieve strategie wordt geïmplementeerd in heel Latijns-Amerika, met een focus op zowel leiderschap als integratie van een technisch en professioneel team in de landbouwsector.
 
Eduardo is een agronoom en telg uit een familie van telers. Hij liet het boerenleven achter zich om Agronomie te studeren aan de Chapingo Autonomous University van Mexico, met een specialisatie in Landbouwparasitologie, en behaalde later ook een Master of Science in Plantbescherming. Eduardo brengt meer dan 30 jaar aan ervaring in gewasbescherming met zich mee naar Stockton, die hij vooral opdeed in R & D en Technische Marketing en Sales bij bedrijven als Syngenta en Bayer. Daarbij werkte hij in Panama als Asset Manager voor noordelijk Latijns-Amerika.
 
"Het is voor ons een lange, zware weg geweest. De beslissingen waren niet eenvoudig, maar ze moesten worden genomen. Deze strategische zetten werden gedaan door Stockton om een professioneel team en nieuwe ideeën te integreren," aldus Ziv Tirosh, CEO van de Stockton Group. "De toevoeging van Eduardo aan ons bedrijf is een belangrijke mijlpaal voor Stockton. Hij maakt deel uit van onze groeistrategie, en we geloven dat Eduardo niet alleen een expert in zijn vakgebied is, maar dat zijn zakelijke vaardigheden ons ook zullen helpen een succesvolle relatie op te bouwen met onze klanten."

Voor meer informatie:
Judy Jamuy
Stockton
Tel: +972 52 7599242
Email: judy@stockton-ag.com
www.stockton-ag.com

 
Publicatiedatum: