prijs t.w.v. € 750,-

Royal Brinkman ontwerpt gratis voor Den Houter Gerbera

Van 4 t/m 6 november 2015 presenteerde Royal Brinkman haar afdeling Verpakking en ontwerp op de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Het was voor het tweede opeenvolgende jaar dat specialisten en ontwerpers van Royal Brinkman aanwezig waren om kwekers te informeren en enthousiasmeren over de toegevoegde waarde die Royal Brinkman middels deze afdeling biedt.


Gerberakweker Berry den Houter (m) ontvangt de prijs van Arjan van der Veer, productspecialist Packaging & Design (l) en accountmanager Robin van der Meer (r) van Royal Brinkman.

Sandra Weerdenburg, productmanager Verpakking en ontwerp: “Onze afdeling houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop en advisering van de artikelen potten, containers en trays alsook hoezen en folie. Daarnaast ondersteunen wij de creatieve ontwikkeling van producten die kunnen helpen om een onderscheidende positie te creëren. Of het nu gaat om een bedrukte hoes, een bedrukking op een pot, een verpakking of een compleet nieuwe huisstijl: Uw verpakking is onze zorg.”

Om de afdeling extra in de spotlights te plaatsen, maakten bezoekers gedurende de drie beursdagen kans op een gratis ontwerp van een huisstijlelement door Royal Brinkman. Na loting kwam uiteindelijk het visitekaartje van snijbloemenkwekerij Den Houter Gerbera uit Waddinxveen als winnaar uit de (brieven)bus. Berry den Houter: “Helemaal super dat wij hebben gewonnen, hier ik kan er ook echt iets mee. Het is mooi dat Royal Brinkman ook verpakkingsconcepten aanbiedt. Ik ga nog eens goed nadenken wat we voor deze prijs van € 750,- gaan laten ontwerpen.”

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@brinkman.nl
www.brinkman.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven