Aduno betreedt markt met vijf thermische schermen:

Italiaanse schermfabrikant geïnspireerd door balpennen

Het Italiaanse bedrijf Aduno is een nieuwe speler op de schermmarkt. Het bedrijf heeft onlangs vijf schermen gelanceerd. Het bedrijf produceert technische schermen voor gewasbescherming, tuinbouw en sierteelt toepassingen en beweert te zijn geïnspireerd door een eenvoudig maar effectief product: de BIC-balpen.

"Het leveren van eenvoudige, betrouwbare basisproducten voor iedereen zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Dat is ons doel," legt Elisabetta Pircher van Aduno uit. Aduno heeft net de markt voor thermische schermen betreden met hun nieuwe BASIC5 thermische schermen.
BASIC5
"Aduno werd in 1998 opgericht en tot begin 2012 maakten ze schermen voor een andere schermleverancier," vertelt Pircher uit. "Toen er een einde kwam aan deze relatie zijn we begonnen met het produceren van een compleet assortiment schermen en ander technische textiel voor de tuinbouw onder ons eigen merk BASIC5."

De BASIC5 schermen zijn, zoals hun naam al doet vermoeden, beschikbaar in vijf basisuitvoeringen. De fabrikant beweert dat de schermen eenvoudig zijn, maar geschikt voor zware toepassingen. Pircher: "In het hele assortiment is speciale aandacht besteed aan veroudering en slijtvastheid. We hebben het gewicht en de zwaarte van de schermen verhoogd zonder prestatieverlies. Onze BASIC5ARGENTUM AIC 65, bijvoorbeeld, weegt 90 g/m2, in vergelijking met 75 g/m2 (gemiddelde waarde) van andere schermen op de markt. Al met al biedt dit voordelen voor zowel de installateur als de kweker. De installateur kan met steviger en sterker materiaal werken en de kweker heeft een duurzamer product. "

Geïnspireerd door BIC
De grote balpenfabrikant BIC heeft Aduno geïnspireerd. "We zijn nederige volgelingen van BIC, omdat we geloven dat je altijd iets van de grote jongens kunt leren. Dus, net als de BIC-producten wilden we een reeks eenvoudige, betrouwbare basisproducten voor iedereen. Als je ooit een BIC balpen hebt gebruikt, heb je misschien wat verfraaiing opgemerkt, maar het is ongetwijfeld efficiënt en voldoet aan je behoeften," zegt Pircher. "En daarnaast was de oprichter van het bedrijf oorspronkelijk Italiaans," lacht ze.Geen producten in voorraad
Aduno heeft geen producten in voorraad. "Onze productie wordt op bestelling gemaakt om aan specifieke verzoeken te voldoen en om uitgebreide opslagkosten te voorkomen. Daarnaast kunnen we nieuwe on-demand variaties van de BASIC5 versies produceren met functies voor speciale nieuwe behoeften en toepassingen op voorwaarde dat zij van algemeen belang zijn of voldoen aan onze minimale productie-eisen," concludeerde Pircher.

For more information:
Aduno
Elisabetta Pircher
elisabetta@aduno.it
www.aduno.it

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.