Solis Plant verrast Hamiplant

Deze week zijn alle medewerkers van Hamiplant verrast door Solis Plant met een Le Chic Blooming Jewels goodiebag. Solis Plant wilde namelijk wat terug doen voor de exporteur, die het bedrijf aandroeg voor de Dutch Flower Award, wat heeft geleid tot de winst in de categorie potplanten. De 125 goodiebags zijn tijdens de pauze persoonlijk overhandigd aan de medewerkers van Hamiplant. Het tasje was o.a. gevuld met een Le Chic Blooming Jewels Kalanchoë.Solis Plant
Solis Plant is een potplantenkwekerij in 's-Gravenzande, gemeente Westland. Het bedrijf bestaat sinds 2008, maar de wortels in de tuinbouw gaan verder terug. Kalanchoë is het hoofdproduct van de kwekerij, waarin verschillende soorten beschikbaar zijn, zoals Rosalina en Grandiva. De moderne kwekerij is 2,5 ha groot en is voorzien van de nieuwste technieken en installaties. In combinatie met de inzet van de ervaren medewerkers is Solis Plant in staat producten te telen van uniforme kwaliteit.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.