Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belgische groenwand van Any Green wint Amerikaanse designaward

Het Amerikaanse vakblad I-Plants Magazine hield in juni zijn jaarlijkse International Design Contest. Het Belgische bedrijf Any Green won er de eerste prijs in de categorie ‘groene wanden’ met hun project bij uitgeverij Sanoma. Daar realiseerde Any Green een unieke groene muur in de vorm van een streepjescode. Het is de eerste keer dat een Europees bedrijf een award wint in deze Amerikaanse wedstrijd.



Over het project
Any Green bracht bij uitgeverij Sanoma een streepjescode van een magazine tot leven via een unieke groene muur in het bedrijfsrestaurant. Zo kunnen zowel medewerkers als bezoekers van het bedrijf meegenieten van het speciale effect. Any Green koos bij de uitvoering voor een gestabiliseerde groene wand, ook wel ‘Moss Fashion’ genoemd. Mos wordt daarbij vereeuwigd door middel van een bijzonder, volledig ecologisch procedé, waarbij het plantensap vervangen wordt door een bewaarmiddel dat 100% biologisch afbreekbaar is. ‘Het voordeel van deze wand is dat hij geen water, licht of specifieke temperatuur nodig heeft en bovendien geluidsabsorberend werkt’, getuigt bedrijfsleider Benoît Pelleriaux trots.

Klik hier om het gehele bericht te lezen op VLAM
Publicatiedatum: