Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laatste beursdag in volle gang

Tholen - Alweer de laatste dag van de IFTF en de FHTF vandaag. Om drie uur sluit de FFTF de deuren. De IFTF kan tot 6 zes uur bezocht worden. Wat is er allemaal te zien op de beurs?

De IFTF trapte woensdag af met opvallend veel internationale bezoekers, waar de standhouders dan ook zeker over te spreken waren. "Een aantal van je klanten staat op de beurs en een aantal spreek je als bezoeker", constateerde een tevreden standhouder. Donderdag kwamen ook meer Nederlandse telers en vertegenwoordigers een kijkje nemen op de beurs.


Nieuwkomers op de beurs: het team van MJ Tech. In de stand met het nieuwe logo natuurlijk goed in beeld. Stand C1.43


De stand van RotoFlowers staat hartstikke vol. In het midden is een soort patio gecureerd. Bezoek ze op stand A3.41


Met de producten van LiquidSeal kan de houdbaarheid van bederfelijke agrarische producten op mens- en milieuvriendelijke methode verlengd worden. Geen wonder dat het de hele dag aangenaam druk was bij Victor Monster, Joost van der Luit, Ernst van der Berg en Oscar Rietkerk. Bezoek ze in stand B4.03.


Gisteren stonden Henk Duijn en Omar Moghrani klaar bij Milestone Fresh. Wie ze vandaag bezoekt, op stand A1.33, moet vooral niet vergeten Ko te feliciteren met zijn verjaardag!


Maandag publiceren we een uitgebreide fotoreportage van de beurs.