Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DFG verkoopt Airflo aan Panalpina

Panalpina, een internationale onderneming in freight forwarding en logistiek, neemt een meerderheidsbelang in Airflo, een specialist in exporthandling van bloemen en groenten, gevestigd in Kenia en Nederland. Airflo is onderdeel van Dutch Flower Group (DFG).

Panalpina World Transport Ltd. zal een meerderheidsaandeel in Airflo verwerven van Dutch Flower Group. De twee bedrijven zijn tot overeenstemming gekomen op 4 november 2015.

Airflo is het enige bedrijf binnen DFG dat zich bezighoudt met het transport en de logistiek van de versproducten. "Onze core business is de internationale handel in bloemen en planten. Wij hebben daarom besloten om een groot deel van onze aandeel in Airflo te verkopen," licht Marco van Zijverden, CEO van DFG, toe. "Door samen te gaan met een wereldwijd sterke speler als Panalpina, kunnen we garanderen dat alle klanten, kwekers, importeurs en retailers de service behouden die ze gewend zijn. We zullen de supply chain verder gaan versterken en kunnen daarbij profiteren van de logistieke expertise van Panalpina."
Publicatiedatum: