tuincentra

Nieuwe trend te zien in design tuincentra?

Het ontwerp van het nieuw te bouwen tuincentrum van Wolters op de Duits/Nederlandse grens valt op door de ronde vormen die erin verwerkt zijn. Ook bij de nieuwbouw van Engelse tuincentra zoals Trelawney, Rosebourne en Klondyke ziet bouwbedrijf Thermoflor de wens voor meer gebruik van rondingen terug.De Engelse markt zet de toon en lijkt voorop te lopen in Europa. Tuincentrumketens breiden zich uit en de omzetten zitten in de lift. Het succes van de Engelse tuincentra blijft niet onopgemerkt. Zo leidt ook de winterstudiereis van de Duitse branchevereniging Verband Deutscher Gartencenter (VDG) eind dit jaar langs diverse Engelse tuincentra.

Het Nederlandse familiebedrijf Thermoflor met vestigingen in Heerlen en Wateringen heeft al gewerkt aan verschillende tuincentra in Engeland, waaronder Bents, Longacres, Klondyke en Haskins.

Voor meer informatie:
Thermoflor
Sourethweg 17
6422 PC Heerlen
Tel.: +31 45 5411458
Fax: +31 45 5421892
E-mail: thermoflor@thermoflor.com
www.thermoflor.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.