Vloedgraven uit Wijhe

Bloemist van het Jaar 2015

Vloedgraven Interieur & Decorations uit Wijhe is de beste Bloemist van Nederland. Klanten, mystery shoppers en een vakjury beoordelen de Overijsselse bloemist als beste. Vloedgraven mag de titel “Mijn Bloemist van het Jaar” tot november 2017 voeren. Vloedgraven is de opvolger van Nizza Bloembinders uit Venlo, de winnaar van 2013. Andere finalisten waren The Greenroom Isabellahof uit Oostburg en Medinilla uit Tilburg.

Vakjury
De vakjury is zeer onder de indruk van Vloedgraven, vooral omdat de winkel nog maar drie jaar bestaat. Lilian Ebus, winnaar van 2013 en dit jaar vakjurylid: “Vloedgraven volgt de trends en weet deze op zeer aantrekkelijke wijze te vertalen in boeketten. Daarbij maakt het team onder leiding van de jonge ondernemer Thomas Vloedgraven (23) in de winkel een geweldige combinatie van bloemen en lifestyle. Als je in Overijssel bent, moet je zeker zijn winkel in Wijhe bezoeken!”Mystery shoppers
Tijdens de verkiezing is Vloedgraven driemaal bezocht door professionele mystery shoppers. Deze shoppers beoordeelden onder andere de kwaliteit van de boeketten en de klantgerichtheid van de medewerkers. Daarnaast bestelden zij een verjaardagsboeket met specifieke wensen. De bloemist kreeg van de mystery shoppers een gemiddeld rapportcijfer van 9,4.

Verkiezing Mijn Bloemist van het Jaar
De landelijke verkiezing Mijn Bloemist van het Jaar wordt tweejaarlijks georganiseerd en is een initiatief van de branchevereniging voor bloemisten (VBW).

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven