bezoek ons op stand C5.29

IFTF dag 1: Tuinbouw Ondernemersprijs en bloemenboslijn

Ook de IFTF kende gisteren een prima start. Op de beurs staan ca. 300 standhouders en dat betekent dat er meer dan genoeg te zien is. Zoals wat dan?


BercomexBercomex kon rekenen op ruime aandacht voor hun nieuw bloemenboslijn FloraFit. Met een snellere verwerking van losse bloemen tot bossen of boeketten neemt de productiecapaciteit per medewerker toe. En doordat de bloemenlijn de stelen telt en bost, is er meer tijd voor de medewerkers om op kwaliteit te sorteren.


Tuinbouw OndernemersprijsGisteren ontvingen de genomineerden van de Tuinbouw Ondernemersprijs tijdens de IFTF officieel hun certificaat. Genomineerd zijn Ter Laak Orchids, Boomkwekerij Ebben, Eosta / Nature & More, en Royal Brinkman.


Chrysal


Bij Chrysal is genoeg te beleven! CEO Joep Wiegel poseert even met de prachtige arrangementen en ornamenten die op de beurs te vinden zijn. Chrysal zelf is op de IFTF aanwezig met verschillende speciale thema's en producten. Er is extra aandacht voor:

Hygiene en klanttevredenheid (Chrysal Clean Touch)
Chrysal Aqua Pad tray en trolley
Chrysal Floral Foam ELITE shapes

Zij verwelkomen u graag op stand B2.41.


Op de beurs?
Nog iets bijzonders te vertellen of te presenteren op een van de beurzen? Stuur even een mailtje, dan komen we langs voor een foto of een artikel.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven