Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage: 100-jarig De Ruiter gaat koninklijk verder

Tholen - Rozenveredelaar De Ruiter gaat voortaan verder als Royal De Ruiter. Koning Willem-Alexander heeft het bedrijf tot hofleverancier benoemd ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van het bedrijf. In aanwezigheid van honderden genodigden, verschillende generaties De Ruiter, de directie, medewerkers van het bedrijf en de burgemeester van Aalsmeer Mirjam van 't Veld vond gisterenavond dan ook een ware 'United Nations of Roses' plaats om dit alles te vieren.


Familie de Ruiter voor het nieuwe logo

Struikenhandel
Uit alle continenten waren klanten en andere relaties naar Hoofddorp afgereisd om te vieren dat 'opa' Gerrit precies honderd jaar geleden een struikenhandel begon. Zonen Leen en Gijs namen de zaak over en bouwden het verder uit. Sinds eind vorige eeuw is het bedrijf niet meer alleen in familiehanden al zijn verschillende telgen nog nauw bij het wel en wee van de zaak verbonden. De laatste acht jaar wordt de directie gevormd door Henk de Groot en Oscar Peters.


Henk de Groot en Oscar Peters ontvangen het predicaat Hofleverancier

Die laatsten glommen van trots. Beide heren hielden kort een verhaal, waarbij Henk inging op de ambities van het bedrijf voor de toekomst en Oscar meer het verleden en ondernemerschap van De Ruiter memoreerde. Zo was de veredelaar een van de eersten die in Afrika ging pionieren en de noodzaak van het ontwikkelen van nieuwe rassen, aangepast aan andere klimatologische omstandigheden, onderkende. Momenteel heeft het bedrijf wereldwijd 130 medewerkers, meer dan 100 rassen in de markt en is een van de wereld marktleiders.

Het nieuwe logo laat er dan ook geen misverstand over bestaan: We are Royal. Onder gedreun van Armin van Buuren, flitsende beelden van de mooiste rozen en de nodige confetti werd het uitgerold, waarop het champagneglas op nog een eeuw geheven werd.

Bekijk de fotoreportage hier.

Voor meer informatie:
Royal De Ruiter B.V.

Meerlandenweg 55
1187 ZR Amstelveen
T: +31 206 436 516
FF +31 206 433 778
E: general@deruiter.com
www.deruiter.com