bezoek ons op IFTF stand C5.29

Beursweek van start met duizend stands

Tholen - De Nederlandse bloemenbeursweek 2015 is van start gegaan! Zowel de IFTF als de FHTF openden vanochtend hun deuren. In totaal zijn zo'n duizend stands opgetuigd hiervoor.

Op beide beurzen zijn we paraat om een uitgebreide fotoreportage te maken. Op de IFTF staan BPnieuws en FloralDaily ook met een stand. Kom langs op stand C5.29. om nieuwtjes uit de tuinbouw te delen, een HortiDaily Guide te halen of gewoon even bij te kletsen.De IFTF in Vijfhuizen van start! Zo'n 300 standhouders presenteren zich hier dit jaar. Er is speciale aandacht voor de bloemisten op de beurs.Ook ons team van BPnieuws en FloralDaily is paraat om de standhouders op de foto te zetten en te horen wat er allemaal speelt.

Meer dan duizend stands
De beurzen duren tot en met vrijdag en met meer dan duizend standhouders in totaal is het voor de bloemen- en plantensector een van de belangrijkste weken van het jaar. Op de FHTF presenteren meer dan 700 relaties van FloraHolland zich. Op de IFTF laten de internationale kwekers en de toeleveranciers van zich horen.


Ook de FHTF is van start gegaan. Op de foto het FloraHolland House, waar de komende dagen diverse presentaties worden gehouden.Het noviteitenplein op de FHTF


Het plein van de persoonlijk verkopers van FloraHolland en een kudde kinderen die bij de ingang een feestje bouwt.

Op de beurs?
Nog iets bijzonders te vertellen of te presenteren op een van de beurzen? Stuur even een mailtje, dan komen we langs voor een foto of een artikel.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven