Royal Brinkman nieuwe participant bij Demokwekerij Westland

Royal Brinkman heeft de samenwerking met Demokwekerij Westland versterkt door aan te sluiten als nieuwe participant. Het vergroten van de interactie en verbinding tussen beiden ziet Royal Brinkman als een belangrijke stimulans voor innovatie in de tuinbouw.


Ondertekening Royal Brinkman - Demokwekerij Westland. Vlnr Lex Wubben van Demokwekerij Westland en Maartje Jung & Henry Janssen van Royal Brinkman.

Royal Brinkman, leverancier, adviseur en installateur voor de professionele glastuinbouw, specialiseert zich wereldwijd in zeven thema’s. Binnen deze thema’s innoveert Royal Brinkman continue in samenwerking met strategische partners en klanten met als resultaat nieuwe oplossingen en toepassingen in de glastuinbouw, zowel nationaal als internationaal.

Maartje Jung, innovation manager bij Royal Brinkman, ziet de participatie in de Demokwekerij als een belangrijke uitbreiding op de bestaande samenwerking. "Het is een ideale locatie om jaarrond innovaties aan kwekers te tonen, nieuwe contacten op te doen en met elkaar van gedachten te wisselen."

Kennisuitwisseling
Niet alleen de behoefte aan innovatieve producten en concepten neemt toe in de glastuinbouw; ook de behoefte aan kennis en advies hierover. Royal Brinkman en de Demokwekerij zien kennisdeling als de sleutel tot succes. Zo geven Royal Brinkman specialisten lezingen op de Demokwekerij aan scholieren. Andersom organiseert de Demokwekerij diverse evenementen waar kennisoverdracht plaatsvindt. Deze wisselwerking geeft energie, interactie en verbinding tussen beide organisaties en de glastuinbouwsector als geheel.


Royal Brinkman en Demokwekerij Westland werken de komende tijd samen om de demonstratiestand vorm te geven. Bezoek de demonstratiestand van Royal Brinkman bij Demokwekerij Westland of ga naar de website www.brinkman.nl.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven