Circa 1500 bezoekers in conceptstore Voorkeur

De Voorkeur conceptstore in Utrecht, een testwinkel voor versproducten, heeft positieve reacties opgeleverd van consumenten.De conceptstore werd vrijdag 2 oktober 2015 geopend en trok tot vandaag circa 1500 bezoekers. Aan het initiatief doen vijf plantenkwekers mee aan de Conceptstore:
  • KP Holland
  • More Lips van Comfort Plant Group
  • Vireplants
  • Vreugdenberg
  • Bromelia Specialist
De plantenkwekers doen mee omdat ze graag van consumenten willen horen wat ze van hun nieuwe product vinden. Met de mening van de consument kan een kweker aan de slag, en kan hij eventueel het product aanpassen. Dit hele principe is nieuw in de sierteeltsector. Wat is er gemakkelijker dan aan je toekomstige klant te vragen wat hij wil. En wat hij van jouw product vindt. Dit kan zorgen voor een analyse van het koopgedrag van de consument als bewijs naar de tussenhandelaar.

Zinvol concept
Aad van der Knaap van KP Holland: "Tot nu toe ben ik erg positief over de Voorkeur Conceptstore. Een innovatief en zinvol concept. Het helpt ons bij het maken van de juiste keuzes."

Korte Poten Den Haag nieuwe locatie
De conceptstore was afgelopen zaterdag voor het laatst in Hoog Catharijne (Utrecht). Heel waarschijnlijk gaat de conceptstore verder aan de Korte Poten in Den Haag. Het leuke aan de Hofstad en deze winkelstraat is dat er veel forensen langslopen en winkelend publiek. Hier wordt ook een breed publiek bereikt waardoor een mooie doorsnede van Nederland ondervraagd kan worden.

bron: FloraHolland

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven