De Vreede Holland presenteert nieuwskrant op FHTF

Speciaal voor de Flora Holland Trade Fair heeft De Vreede Holland het ‘Nieuws voor morgen’ ontwikkeld. Deze krant zal worden uitgedeeld aan alle geïnteresseerden tijdens de beursweek in Aalsmeer.

De Vreede Holland is bezig met het verstevigen van haar positie op de markt van Phalaenopsis 9 cm. Het familiebedrijf uit Bleiswijk kan piekleveringen tot 500.000 stuks aan en biedt daarnaast grote aantallen op ras aan. Met 60 jaar ervaring weet het bedrijf waar de klant naar op zoek is en kunnen zij de grote retailers bedienen.

Trends
In het ‘Nieuws voor morgen’ komen de nieuwste trends voor de herfst en winter van 2016/2017 aan bod. De Vreede Holland heeft deze trends toegepast op nieuwe keramieklijnen, themahoezen en plantvormen. Daarnaast kijkt het bedrijf alvast vooruit naar Moederdag van 2016, met leuke nieuwe cadeau items.Trade Fair
Benieuwd naar het ‘Nieuws van morgen’ of wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf of winkelketen zijn bij De Vreede Holland? Bezoek de stand tijdens de FHTF, standnummer 35.4.

Voor meer informatie:
De Vreede Orchideeën B.V.
Krokussenweg 15
2665 ND Bleiswijk
T: +31(0)10-521 63 93
F: +31(0)10-522 04 48
www.globalorchids.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.