twee ledenavonden over bijzonder beheer

"TJW "aan de knoppen" bij Rabobank"

De jaarlijkse ledenavond van de Tuinbouw Jongeren Westland, in november bij Rabobank Westland, komt er weer aan. Elk jaar wordt die ledenavond druk bezocht. Of dat komt door het programma met de sprekers of de goede catering is telkens weer de vraag. Dit keer hebben de leden dat zelf in de hand, want eigenlijk zijn en maken jullie zelf het programma.

Eerst geeft de afdeling Bijzonder Beheer een korte introductie over zichzelf en haar functie. De fabels, feiten en eventuele hardnekkige geruchten uit de bekende wandelgangen worden ofwel toegelicht ofwel kunnen jullie vervolgens zelf ervaren als jullie bij een casus de rol van de afdeling bijzonder beheer mogen spelen.

In kleine groepen van ca. 8 personen nemen jullie onder begeleiding van een medewerker van Bijzonder Beheer Rabobank Westland een financieringsverzoek door. Vervolgens vervult de bankman de rol de van de tuinder als klant en jullie de rol van bijzonder beheer bij de bespreking van het financieringsverzoek. Wat zouden jullie doen als je voor de dilemma's van de bank staat? En wat zou de bankman doen in jullie schoenen?

Na de casus volgt een gezamenlijke bespreking waarin de verschillende ervaringen gedeeld kunnen worden en er ruimte is voor vragen en discussie. Om 21:30 uur start de borrel.

Om de casus goed te kunnen uitvoeren hebben we twee ledenavonden gepland voor ieder maximaal 40 personen op maandag 16 november en maandag 23 november. Geef je op voor één of beide avonden en je krijgt bericht voor welke avond je bent ingepland.

Datum: Maandagavond 16 november en maandagavond 23 november 2015
Locatie: Rabobank Westland, Leehove 65 te De Lier
Aanvang: 19:00 uur
Start borrel: 21:30 uur

 
Aanmelden is verplicht via marc.westland@tuinbouwjongeren.nl
Slechts 40 plaatsen beschikbaar per avond!


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.