introductie IFTF

Nieuwe versie EOS inhoesmachine voor Phalaenopsis

Sinds de introductie in 2014 door het Franse bedrijf Mecaflor, heeft de inhoesmachine EOS voor Phalaenopsis en andere kwetsbare planten zich mogen verheugen over veel interesse vanuit de markt. Verschillende bedrijven in Amerika, Engeland en Nederland hebben direct de voordelen ontdekt en zijn er meteen mee gaan werken.Bij het testen van de machine in de praktijk bleek dat ieder bedrijf zo zijn eigen producten, manier van werken, wensen en doelstellingen heeft. Dat heeft geresulteerd in diverse aanpassingen en verbeteringen. Mecaflor zal volgende week de nieuwe versie van de EOS inhoesmachine op de IFTF in Vijfhuizen presenteren.
 
Mecaflor, gevestigd in de omgeving van Nantes, is een bedrijf die machines en toebehoren voor de tuinbouw en de sierteelt ontwikkelt en vervaardigt. Zo zullen op de beurs verschillende producten te zien zijn zoals inhoesmachines voor het inhoezen van bloemen en planten, een bindmachine voor het verpakken van diverse producten met een elastiek (ook met een watervulsysteem geschikt voor het verpakken van waterboeketten) en diverse accessoires zoals Easybul (houder voor waterboeketten), Easypot (transportvaas) enz.
 
Op de stand MECAFLOR nr. B4.32 zullen demonstraties van de machines worden gegeven.

Voor meer informatie:
Mecaflor
Dominique Kooij
T: + 31 (0)224 221434
E: dominique@lutece.eu
www.mecaflor.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.