zelf ophalen

Kas van de World Expo Milaan is te koop

BVA Auctions organiseert van 30 oktober tot en met 3 november 2015 een online veiling van een grote kas. De kas is onderdeel van het Nederlands paviljoen op de World Expo 2015 in Milaan en wordt in opdracht van de directie van het Nederlands Paviljoen aangeboden in een online veiling.
 
De complete veiling van het Nederlands paviljoen bestaat uit 13 kavels, waaronder als topstuk de kas ter grootte van 14000x24000x5000 mm. Bekijk de kas hier. De kas beschikt over Louvere ramen en zonwering.

De inventaris van de kas is géén onderdeel van de kavelveiling. Die wordt los geveild. Verder ook nog professionele paviljoententen, een Light Crown, billboards, reclamezuilen, parasols, led verlichting, decoratie artikelen, een aanhanger, etc. Klik hier om het complete veilingaanbod te bekijken.De wereldtentoonstelling met thema 'Voedsel voor de planeet, energie voor het leven' loopt tot en met 31 oktober 2015. Geïnteresseerden zijn zolang de World Expo loopt van harte welkom om de kas op het Nederlands paviljoen te bezichtigen. Dit is elke dag mogelijk van 10.00 uur tot 23.00 uur en in het weekend tot 24.00 uur. Het adres is: Via Rovello, 2 - I-20121 Milaan, Italië.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.