Genomineerden Dutch Flower Awards 2015 bekend

Dutch Flower Group (DFG) heeft dit jaar negen kwekers genomineerd voor de Dutch Flower Awards 2015. Deze onderscheidingen worden uitgereikt in de categorieƫn snijbloemen, planten en buitenlandse kwekers.Het is voor de veertiende keer dat DFG met de Dutch Flower Awards haar ketenpartners, de kwekers, ook letterlijk in de schijnwerpers zet.
De feestelijke bekendmaking van de winnaars vindt plaats op de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer op donderdag 5 november om 15.00 uur op de stand van DFG (18.2).

Genomineerden 2015
Bij de Snijbloemen zijn de nominaties gegaan naar J.W. Knoppert & Zn., Moerman Lilium en Kwekerij De Landscheiding. In de categorie Planten zijn Piko Plant, Solis Plant en Smit Kwekerijen de genomineerden. De kwekers Ejido Las Lomas (Mexico), Afriflora (Ethiopiƫ) en Flora Farms / Blomkloof (Zuid-Afrika) zijn dit jaar de genomineerde Buitenlandse leveranciers voor de Dutch Flower Awards 2015.

Preferred Partner Recognition
Door DFG zal ook worden stil gestaan bij de ketenpartner die speciale erkenning verdient voor haar intensieve en toekomstgerichte samenwerking met de Dutch Flower Group bedrijven. Direct na de overhandiging van de Dutch Flower Awards zal deze prijs, de Preferred Partner Recognition, worden uitgereikt.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven