4- 6 November, De Kwakel :

Brandkamp presenteert noviteiten op eigen chrysanten show

In de eerste week van november, tegelijkertijd met de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer en de International Floriculture and Horticulture Trade Fair (IFTF) in Vijfhuizen, zal Brandkamp voor de eerste keer een chrysanten show organiseren. Het bedrijf zal diens uitgebreide serie pot - en snijchrysanten uit eigen veredeling tonen en de noviteiten voor 2016 presenteren. Pot chrysanten
In de potchrysanten is de ‘Pretty Pemba’ nieuw. De reeks kenmerkt zich door de vele kleuren en een gelijkmatige groei. 'Pretty Pemba' zal verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en vormen in potten, schalen en dozen. Ook zullen er nieuwe vormen in geplozen chrysanten te bewonderen zijn.

3 Hotspots
In 3 "Hotspots" zullen voorbeelden gegeven worden van manieren waarop de moderne bloemist met chrysanten creaties kan maken. De thema's zijn Kerst, Halloween en tafelstuk. Dit wordt uitgevoerd in samenwerking met Christa Snook, op beurzen en tentoonstellingen een geziene florist.
Waar en wanneer
Brandkamp's expositie wordt gehouden op het bedrijf in De Kwakel, Noordammerweg 49. De show is geopend van woensdag 4 tot vrijdag 6 november. Openingstijden zijn van 9:00 tot 17:00 op woensdag en donderdag en op vrijdag van 9:00 tot 16:00.

Het verkoopteam en management van Brandkamp zal elke dag aanwezig zijn voor deskundig advies. Met de open dagen haakt Brandkamp in op een traditie in wording, waarbij bedrijven gelijktijdig met de grote handels- en relatiebeurzen in Aalsmeer en Vijfhuizen op het eigen bedrijf een presentatie geven.
 

Voor meer informatie:
Brandkamp
Email: chrysanthemum-show@brandkamp.de
www.brandkamp.de


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.