Broekhof organiseert ‘Inspire Event 2015’

Van 4 t/m 6 november organiseert Broekhof een nieuw en eigen ‘Inspire Event’. Het event, dat tijdens de Trade Fair Aalsmeer plaatsvindt, staat in het teken van inspiratie en persoonlijke betrokkenheid en wordt versterkt met feestelijke extra’s. Broekhof heeft een uiteenlopend programma samengesteld voor bestaande maar ook voor potentieel, nieuwe klanten en overige relaties uit de bloemen- en plantenbranche.

“Ontdekken en inspireren, innovatieve ideeën en kennis delen, elkaar verrassen en uitdagen. Dat is de kern van ons Inspire Event,” aldus Joost Huijsmans, Sales Manager bij Broekhof. “Bij de lancering of presentatie van nieuwe producten draagt een inspirerende locatie en een sfeervolle ambiance bij aan het succes en daarom nodigen wij al onze relaties van harte uit in de showroom. We tonen de bezoeker niet alleen de laatste trends en nieuwste collectie, maar dit event biedt ook de gelegenheid om de persoonlijke wensen van klanten te bespreken en met hen mee te denken. De showroom biedt hiervoor een prettige en praktische omgeving omdat het volledige assortiment hier gepresenteerd wordt, monsters direct beschikbaar zijn en het creatieve team aanwezig is”.

Daarnaast biedt Broekhof tijdens de event dagen diverse feestelijke extra’s. Zo zal Roel van Velzen (deelnemer van het tv-programma Hollands Beste Bloemstylist) op woensdag 4 november een aantal productpresentaties geven. Middels het Trendplein wordt de collectie van 2016 in diverse nieuwe productpresentaties getoond en voor alle bezoekers staat een leuk presentje in de vorm van een goodiebag klaar. Op donderdag 5 november vindt tevens alweer de vijfde editie plaats van de Broekhof International Fair Party. Dit lustrum wordt groots gevierd met een culinair hoogstaand buffet en een live optreden van André Hazes Jr.

De entree voor het ‘Inspire Event’ en de International Fair Party is kosteloos en toegankelijk voor iedereen die werkzaam is in de bloemen- en plantenbranche. Registreren voor de Fair Party kan via www.broekhof.nl/party (vol=vol).

Voor meer informatie
Broekhof
Turfstekerstraat 37
1431 GD Aalsmeer
T: +31 (0)297 239000
F: +31 (0)252 343435
www.broekhof.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven