Exporteur Hollandirect over digitaal zaken doen met FloraMondo

Een van de klanten die intensief gebruik maakt van de webshopkoppeling FloraMondo is Hollandirect uit Rijnsburg. De exporteur onderscheid zich met een compleet assortiment voor de bloemist op de Franse markt. "Klanten kunnen via onze webshop direct bij de kweker bestellen dankzij de webshopkoppeling van FloraMondo. De producten die rechtstreeks besteld kunnen worden, en dus gegarandeerd vers zijn, zijn gemarkeerd zo dat dit herkenbaar is voor onze klanten. Wij merken dat de vraag naar op deze manier inkopen op de bron groeit. De klant weet precies waarvoor hij kiest, hij heeft zekerheid dat het vers is," vertelt John.


John Westerlaken is directeur van Hollandirect en verantwoordelijk voor de in- en verkoop.

Flexibel handelen en geen voorraden
Hollandirect biedt een compleet assortiment voor de bloemist, naast snijbloemen en planten kunnen klanten ook terecht voor boeketten, snijgroen, hardware en gereedschap. "Met zo weinig mogelijk middelen en voorraad en door iedere dag in te kopen kunnen wij flexibel en snel handelen. Iedere dag is het de uitdaging alles op tijd binnen te hebben en zo snel mogelijk verzendklaar te maken zodat het op transport naar Frankrijk kan. Voorwaarde die wij aan onze leveranciers stellen is dat het binnen een bepaald tijdsbestek geleverd wordt. FloraMondo sluit hier als platform goed op aan." John geeft aan dat klanten de continuïteit van het product waarderen, ze kunnen op ons bouwen en leren ook zelf de kwekers kennen. "De kweker en zijn product krijgt via onze webshop een podium voor al onze klanten. Dat maakt het interessant om via FloraMondo producten aan te gaan bieden als kweker zijnde. Ook kunnen kwekers hun product iets boven de prijsvorming op de klok aanbieden, daar tegenover kan ik weer op maat inkopen. Ik loop daarmee geen risico dus ik hoef hier iets minder marge op te maken."

Het gehele artikel is hier te lezen (website FloraHolland)

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.