De Winter Logistics genomineerd voor TLN Ondernemersprijs 2016

De Winter Logistics is genomineerd voor de TLN Ondernemersprijs 2016 in de categorie ‘Groot’. Dit maakte Transport en Logistiek Nederland (TLN) donderdag 22 oktober bekend tijdens de BedrijfsautoRAI. De TLN Ondernemersprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest toonaangevende bedrijven in het goederenwegvervoer en de logistieke dienstverlening.

Eric de Winter, Directeur Commercie en Externe betrekkingen van De Winter Logistics is verguld met de nominatie: “De TLN Ondernemersprijs wordt uitgereikt aan die bedrijven, die zich aantoonbaar onderscheiden op het gebied van ondernemerschap. Wij zijn dan ook zeer vereerd dat wij genomineerd zijn”, aldus De Winter.

In de eerste ronde van de TLN Ondernemersprijs zijn de ondernemers beoordeeld op basis van het INK managementmodel. De drie finalisten zijn geselecteerd op criteria als leiderschap, beheer van middelen en processen, omgang met medewerkers en klanten en aandacht voor verbeteren en vernieuwen in het bedrijf.

Aandacht voor samenwerking
Naast ondernemerschap besteedt de jury van de TLN Ondernemersprijs dit jaar vooral aandacht aan het thema '1+1=3'. In dit thema wordt vooral de wijze waarop kandidaten intern en extern samenwerken belicht en beoordeeld. “Juist op het aspect samenwerking zijn wij met De Winter Logistics van oudsher zeer actief, dat zit ons echt in de genen” aldus Marianne de Winter, Directeur Operatie en Bedrijfsvoering. Zo is De Winter Logistics de grondlegger van Greenport Logistics, een samenwerkingsverband van logistieke dienstverleners binnen de sierteeltsector. Alle drie de finalisten hebben laten zien dat ze door aanvullende diensten, goede samenwerking met klanten of door goed teamwork in het bedrijf bovengemiddeld presteren.


Voor meer informatie:
De Winter Logistics
2675 ZT Honselersdijk
Eric de Winter, directeur Commercie en Externe
M: 06-53 66 64 30
E: edewinter@dewinterlogistics.nl
www.dewinterlogistics.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.