Boskoop United breidt uit met Den Dekker en Hamiplant

Ook E. den Dekker en Hamiplant nemen sinds deze week deel aan Boskoop United. Dit betekent dat er nu zes exporteurs (Javado, Noviflora, Kobitex, Damesplant, E. den Dekker en Hamiplant) zijn die via het nieuwe platform bestellen.

Ruim 60 kwekers verkopen hun assortiment sinds 1 september 2015 via Boskoop United, waarop inmiddels 1000 bestellingen met ruim 34.000 planten zijn geplaatst. Boskoop United heeft als doelstelling om de handel tussen Boskoop en Naaldwijk te bevorderen.Ron Toet van E. den Dekker reageert enthousiast over Boskoop United. "Boskoop United zorgt ervoor dat het gebied gemakkelijker wordt om zaken mee te doen en er ligt een gigantisch groot potentieel. Wij konden als E. den Dekker dus echt niet achterblijven."

Boskoop United
Boskoop United is een samenwerkingsvorm tussen kopers en kwekers onder de regie van FloraXchange Services. Het doel van het nieuwe platform is om de handel tussen diverse regio’s te bevorderen door het proces heel efficiënt in te richten. Op de website vindt u meer informatie over Boskoop United

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.