16, 17 en 18 december

Eindejaars beurzen organiseren samen Decembertour

"Voorheen waren er drie partijen in Naaldwijk en twee partijen in Aalsmeer die aan het eind van het jaar rond dezelfde tijd een beurs organiseerden. Daar zijn er twee van afgevallen, waardoor wij nu nog met z’n drieën zijn. In de hoop gezamenlijk meer publiek te trekken, hebben we toen de koppen bij elkaar gestoken en besloten een en ander wat meer te stroomlijnen. En zo is het idee van de Decembertour ontstaan.”

Dat vertelt Pieter Middelkoop van Vireõ Plant Sales. Op de kwekerij in De Kwakel zullen zo’n 40 kwekers hun groene producten voor het volgende jaar presenteren. Bij Kwekerij JoGrow in Kwintsheul zal Decorum Plants & Flowers het assortiment op de bune zetten en in de presentatieruimte van de veiling in Naaldwijk organiseren FloraPlanet en Ronald Lamers en FloraHolland gezamenlijk een relatiebeurs.

“Uit ons onderling beraad bleek dat er flink wat kopers uit de regio Aalsmeer zijn, die de moeite namen naar het Westland af te reizen en vice versa”, aldus Middelkoop. “Het moment is uiteraard bewust gekozen. De kersthandel is dan allemaal gelopen en na de feestdagen zitten de bouwmarkten en tuincentra plotseling weer met grote lege ruimten. Vanuit het idee ‘kerstboom eruit, groene plant erin’ zijn deze beurzen dan ook helemaal gericht op groen. Ik kan niet voor anderen spreken, maar voor ons is deze timing perfect. Dat hebben voorgaande edities meer dan bewezen.”

De drie beurzen zijn geopend 09:00 tot 17:00 uur. Bij Vireõ en JoGrow drie dagen: van woensdag t/m vrijdag. In Naaldwijk is het op donderdag en vrijdag.

Klik hier voor de uitnodiging

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.