Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rene Rotteveel, Koppert;

"Gewasbescherming en plantweerbaarheid begint bij zaad en stek"

Is het mogelijk om de krachten die de natuur ons biedt te gebruiken? Jazeker! Alleen moeten we ons er terdege van bewust zijn dat er al vanaf het begin van de keten goed samengewerkt en overlegd moet worden. Dit betekent dat er vanaf zaad of stek al een strategie moet zijn bepaald voor de gewasbescherming en plantweerbaarheid. Als er chemie wordt gebruikt, zal dat effect hebben op de biologie en moet daar rekening mee gehouden worden.

Vorig jaar hebben we op de Groot Groen beurs in Zundert de resultaten met NatuGro in Skimmia gepresenteerd en dit jaar liet de proef in Gaultheria ook uitmuntende resultaten zien. Met het NatuGro systeem is veel te bereiken in steeds meer teelten.

Voor meer informatie over het NatuGro systeem en wat het allicht voor uw gewas kan betekenen, kunt u contact opnemen met Koppert of een van de distributeurs.

Auteur: Rene Rotteveel (email), Technisch adviseur bodemgezondheid en plantvitaliteit.
Publicatiedatum: