Groot draagvlak voor Lelie promotieplan

Tijdens de Jaarlijks FPC bijeenkomst op 14 oktober 2015 is opnieuw gestemd voor het promotieplan van Yourlily. Daarbij heeft 80% van de uitgebrachte stemmen door de Leliekwekers voor het promotieplan gestemd. De uitgebrachte stemmen vertegenwoordigden 75% van de FloraHolland lelieomzet.


foto: FloraHolland

Hiermee dragen alle Lelietelers 0,1% promotieheffing af gedurende drie jaar (juli 2016 t/m juni 2019) over de gerealiseerde Lelie omzet via FloraHolland.

De Lelie promotiecommissie Yourlily heeft het plan samen met 2Dezign voorbereid en afgestemd met de FPC Lelie. Het plan is voorgedragen voor stemming, conform de productspecifieke promotieregeling, zoals die op de ALV van 6 december 2012 is goedgekeurd door de leden.

Nieuw promotieplan

Het Promotieplan voor de komende drie jaar is een vervolg op de ingeslagen weg van de afgelopen twee jaar, aangevuld met een aantal nieuwe activiteiten. Ook de komende jaren zal Yourlily inspirerende, vernieuwende en verrassende uitingen van de nieuwste trends met Lelies verzorgen.

Alle aanwezigen kregen een USB sleutel mee met een selectie van het tot nu toe geproduceerde beeldmateriaal van Yourlily om hiermee kwekers ook zelf te activeren hun prachtige product te promoten en anderen te inspireren.

Productbijeenkomst
Tijdens de productbijeenkomst Lelie bij de Arendshoeve in Aalsmeerderbrug werden kwekers geïnformeerd over de activiteiten vanuit de FPC lelie. Verder was er aandacht voor het Productmarktplan Lelie, dat afgelopen zomer is afgerond en wat nu wordt uitgevoerd. Na de pauze werd er samen met kopers gediscussieerd naar aanleiding van een aantal prikkelende stellingen.

Voor meer informatie over de promotiecommissie, klik hier

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven