Holland Gaas en Holland Scherming nieuwe participanten Demokwekerij Westland

Vanaf 1 oktober 2015 zullen Holland Gaas en Holland Scherming aansluiten als participant bij de Demokwekerij Westland. Door deze participatie willen de bedrijven hun netwerk vergroten en hun kennis en producten onder de aandacht brengen van de internationale glastuinbouw.Holland Scherming is opgericht in 1987 en gespecialiseerd in de ontwikkeling en installatie van kasscherming. "Wij leveren aan eindgebruikers en turnkey-leveranciers in de glastuinbouwsector, tuincentra, groothandels en de utiliteitsbouw. Onze projecten variëren van kleinschalig tot zeer omvangrijk en worden niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland uitgevoerd. Holland Scherming heeft aan de basis gestaan van kwaliteitsstandaarden voor scherminstallaties. Wij mogen ons tot een van de drie grootste scherminstallateurs van de wereld rekenen", aldus Holland Scherming.

Holland Gaas heeft jarenlange ervaring met gaassystemen in diverse kastypen. De gaassystemen worden wereldwijd geleverd en/of gemonteerd. "Samen met de klant zoeken wij naar een optimum tussen ventilatie, gewasbescherming en lichtonderschepping. De gevouwen vorm geeft een betere ventilatie, omdat er een groter uitwisselingsoppervlakte is. Een klein opvouwbaar pakket zorgt voor een geringe lichtonderschepping. Holland Gaassystemen zijn te verkrijgen in veel verschillende afmetingen en maasopeningen en worden vervaardigd van hoogwaardige materialen."
 
De op maat gemaakte gaassystemen zijn veelal voorzien van specifieke rubberstrippen, geleidingen en profielen. Hiervoor is een eigen confectieafdeling opgezet. "Op deze manier kunnen wij snel inspringen op nieuwe ontwikkelingen en bijzondere situaties. De organisatie heeft een platte structuur. Door deze informele, korte lijnen zijn we in staat om snel op nieuwe behoeften van klanten in te springen en samen een systeem aan te passen of te ontwikkelen."

 
Voor meer informatie:
Holland Scherming

Honderdland 30
2676 LS Maasdijk
Tel: 0174-5161800174-516180
Fax: 0174-513622
www.hollandscherming.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.