foto's gezocht

Laatste keer touwtrekken in de kas

Zaterdag 31 oktober is het zover. Dan vindt de laatste editie van Touwtrekken in de Kas 2015 plaats. "Het heeft lang geduurd voor wij jullie van de juiste informatie over Touwtrekken in de Kas 2015 konden voorzien. Wij hebben besloten om het toernooi voor de allerlaatste keer te organiseren en zouden er samen met jullie nog één keer een spektakel van willen maken", laat organisator Aron Scheffers weten. Het evenement wordt altijd goed bezocht, maar het animo van de deelnemers daalt.

Touwtrekken in de kas zal plaats vinden op zaterdag 31 oktober aanvang 13.30, locatie G .v.d. Hout en Zn, Gantellaan 20 in Monster. Deelname voor hokken, bedrijven – en damesteams en basisscholen. Met je eigen team strijden om de eer. Wie wordt kampioen 2015 van touwtrekken in de kas ? Er is volop entertainment, spannende wedstrijden, clowns, goochelaar, drive-in, feest na afloop en gewoon bier drinken.

De organisatie is nog op zoek naar touwtrekteams in alle categorieën bij zowel jeugd als volwassenen. Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je aan bij Hans van Ruijven 06 2280 2013 of Jos Persoon 06 5122 1991 of via info@touwtrekkeninhetwestland.nl

Foto's
De organisatie is ook op zoek naar heel veel foto's van de afgelopen jaren van touwtrekken in de kas. Daarom is de vraag aan jullie: Hebben jullie foto's van de afgelopen jaren ? Het mogen foto's zijn van vorig jaar, maar ook foto's van 10 jaar geleden. Daar zijn wij eigenlijk wel naar op zoek. Ken jij iemand die de afgelopen jaren foto's heeft gemaakt? Stuur dan een bericht.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.