Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chris Biesheuvel vervangt John van Santen bij Quality Flower Group

Chris Biesheuvel wordt de opvolger van John van Santen bij de Quality Flower Group. John vervolgt zijn carrière bij FloraHolland als teammanager persoonlijke verkoop. De kwekers van de Quality Flower Group bedanken John voor de prettige samenwerking in de afgelopen 5 jaar en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe functie.


John (links) en Chris

Uit een verklaring van de QFG: "Wij zijn erg blij Chris Biesheuvel te kunnen presenteren als de opvolger van John. Chris zal voor velen van u geen onbekende zijn. Hij heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de bloemensector en beschikt daardoor over een groot netwerk en een zeer ruime productkennis. Wij zijn er van overtuigd in Chris een sterk aanspreekpunt gevonden te hebben voor al onze bestaande en nieuwe relaties. De komende weken zullen in het teken staan van de overdracht van de activiteiten van John naar Chris. Vanaf november zal Chris het stokje definitief overnemen."

Chris Biesheuvel is te bereiken via chris@qualityflowergroup.nl, 06 - 53 368 801

Publicatiedatum: