Frank Schoof nieuwe voorzitter Platform Geothermie

In een gezamenlijke vergadering van het Bestuur en de Raad van Toezicht van de Stichting Platform Geothermie is Ir. F.C. (Frank) Schoof benoemd tot voorzitter van het bestuur. Per 1 november 2015 zal hij de taken overnemen van de huidige voorzitter E.V. (Victor) van Heekeren.

Frank Schoof heeft wiskunde gestudeerd in Delft en heeft diverse functies en opdrachten vervuld op het terrein van de diepe geothermie en warmtedistributie, onder meer voor Aardwarmte Den Haag, Provincie Zuid-Holland, DAP en Kas als Energiebron. Daarnaast is hij eerder al enige jaren penningmeester van de stichting geweest.

Victor van Heekeren heeft eind 2014 aangegeven, dat hij het verstrijken van zijn statutaire zittingstermijn (13 oktober 2015) - na zes jaar voorzitterschap en zeven jaar als woordvoerder van het Platform - een mooi en natuurlijk moment vindt om zijn taken over te dragen.

Op 6 november 2015 zal er afscheid genomen worden van Victor van Heekeren als voorzitter en is er gelegenheid om (hernieuwd) kennis te maken met Frank Schoof tijdens een receptie na afloop van de TNO Kennis & Innovatie dag op de Princetonlaan 6, Utrecht.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven