Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kiwanis Westland reikt voor € 16.750 aan cheques uit

Op maandagavond 12 oktober liep om half 7 het parkeerterrein bij de Scheepswerf in Den Hoorn vol. Kiwanis Westland combineerde haar vergadering met de uitreiking van de opbrengst van Culinair Westland. De zeven goede doelen van Culinair Westland ontvingen hun cheque en werden verrast met de uitgekeerde bedragen.



Maar liefst € 16.750 is uitgereikt aan de 7 goede doelen die speciaal voor Culinair Westland door Kiwanis zijn geselecteerd. De organisatie van het culinaire food festival was positief over de totale opbrengst. 'De weersomstandigheden zaten tegen. Op donderdagmiddag begonnen we met opbouwen in de zon en vanaf vrijdagmiddag is het gaan regenen. Gelukkig mogen we ondanks de regen deze schitterende cheques uitreiken aan diverse goede doelen', aldus Henk Salome, voorzitter van Culinair Westland.

Er bleven op vrijdagavond helaas mensen thuis door het weer. Gelukkig bleven de bezoekers die er waren langer en hebben ze heerlijk kunnen proeven van de culinaire hapjes en drankjes. De weersomstandigheden waren op zaterdag 5 september boven verwachting een stuk beter. Daarnaast heeft door de samenwerking met Podium Westland een nieuw publiek kennis gemaakt met Culinair Westland. Uiteraard heeft de grote hoeveelheid van trouwe en nieuwe sponsoren bijgedragen aan een succesvol evenement en een schitterende opbrengst.

Al deze omstandigheden hebben bijgedragen aan een succesvol weekend in september en veel blije gezichten op maandagavond 12 oktober bij Kiwanis Westland. Van samen werken en samen proeven naar samen delen me de goede doelen van dit jaar. En die goede doelen staan toch centraal. De goede doelen van Culinair Westland 2015 zijn Klas in de Kas, Westland4Gambia, Stichting Kinderspelen Hoek van Holland, MS Research, Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland, Ipse de Bruggen en Stichting On Wheels.

Publicatiedatum: