27-30 Oct, 3-6 Nov, 27-30 Nov

Morel presenteert nieuwe cyclamenvariëteiten

Morel presenteert enkele nieuwe cyclamenrassen. Deze cyclamen zullen te zien zijn in verschillende trials en op de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Morel nodigt alle professionals in de sector uit om te komen kijken naar de proeven met daarin de bestaande en de nieuwe variëteiten.

De planten van Morel worden gekenmerkt door hun weerstand tegen warmte tijdens het groeien, weerstand tegen Botrytis, lange houdbaarheid bij de consument en hun opvallende kleuren. Op dit moment bestaat het assortiment uit zes series: Smartiz, Metis, Tianis, Premium, Latinia en Halios, die variëren van kleine tot grootbloemige soorten en in verschillende potmaten. Drie trials
Eind oktober, van 27 t/m 30, zal Morel de trials organiseren in Purmerend. Op deze plaats worden een grote hoeveelheid planten per soort getoond. Alle nieuwigheden en variëteiten die momenteel worden getrokken worden getoond. In Purmerend zal vanaf 3 t/m 6 november tevens een tweede trial worden uitgevoerd. Tegelijk met deze trial, presenteren ze ook 14 nieuwigheden, de nieuwste marketingtools en Tech-News op de FloraHolland TradeFair in Aalsmeer, Nederland (stand A.19, gang 15, Hal 1). Van 9 t/m 20 november vindt dan nog een derde trial plaats in Fréjus, Frankrijk.

Klik hier om te registreren voor de trials bij www.cyclamen.com.


Morel Diffusion
Het bedrijf is gevestigd in Fréjus, in het zuiden van Frankrijk, en is al meer dan 90 jaar gespecialiseerd in de veredeling en zaadproductie van cyclamen. Onderzoek en productie vinden plaats in Fréjus. De reden hiervoor is om de totale controle over de kwaliteit gedurende het gehele proces te waarborgen. De F1 hybride zaden worden geproduceerd in de dochteronderneming SCEA de Montourey. Deze zaden worden vooral geleverd binnen Europa, maar ook aan Noord- en Zuid-Amerika, Azië, het Midden-Oosten, Australië en Nieuw-Zeeland. 


Voor meer informatie:
S.A.S. MOREL Diffusion
2565, Rue de Montourey
83600 Fréjus
France
Isabelle Andre
Email: isabelle.andre@cyclamen.com
T: +33 (0)4 94 19 73 04
F: +33 (0)4 94 19 73 19
www.cyclamen.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.