Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sprekers en marktdeskundigen in 'FloraHolland House’

Het ‘FloraHolland House’ is het middelpunt van de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer. Onder het motto 'Home of Opportunities' vormt het de centrale ontmoetingsplek waar klanten en eindklanten kunnen samenkomen. Tijdens de beursdagen is er voor bezoekers dagelijks een interactief programma met interessante en inspirerende sprekers.


Trendwatcher Adjiedj Bakas

Op woensdag 4 november 2015 bijten Florian Seyd en Remy Steijger de spits af. Florian Seyd is bloembinder en stylist. Zijn bedrijf The Wunderkammer is gespecialiseerd in demonstraties, presentaties en workshops. Hij is verantwoordelijk voor de internationale styling en bloemdecoratie van vele evenementen, hotels en high end restaurants. Remy Steijger is social media adviseur en zal advies geven over de juiste benadering en doelgroepbereik in de sierteeltbranche. Onder andere hoe Pinterest kan worden ingezet als communicatiemiddel om meer handel te genereren.

Trendwatcher Adjiedj Bakas geeft op donderdag 5 november 2015 een presentatie, waarbij hij de beursbezoeker hoopt te inspireren en motiveren om de dingen anders aan te pakken.

bron: FloraHolland
Publicatiedatum: