Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floritec opent nieuw bedrijfspand

Floritec heeft gisteren in aanwezigheid van medewerkers en een aantal prominente gasten haar nieuwe bedrijfspand aan de Woudwetering in Woubrugge officieel in gebruik genomen.



Floritec is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de veredeling van chrysanten, celosia’s en asters. Door de groei die het bedrijf doormaakt, is het huidige pand te klein geworden. Dit pand biedt naar eigen zeggen de mogelijkheid om de verder te groeien.

Binnenkort wordt gestart met de bouw en inrichting van een officiële houdbaarheidsruimte welke aan alle benodigde specificaties voldoet. In het nieuwe pand komen een grotere uitbloeiruimte, ruimten voor kweek- en koelcellen, meer ruimte voor de Research & Development afdeling en meer kantoorruimte.

De klanten van Floritec worden begin volgend jaar uitgenodigd voor een speciale relatiedag met tevens een bezoek aan het nieuwe pand.

Voor meer informatie:
Floritec Breeding B.V.
Elzenlaan 1-a
2481 LZ Woubrugge,
tel. 0172 – 518963
Publicatiedatum: