Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BDO ontwikkelt model voor goed talentmanagement

Vanuit een HR-perspectief zijn de afgelopen jaren gekenmerkd door een structurele aandacht voor met name (de hoogte en ontwikkeling van) loonkosten en het aantal FTE. Hierdoor was er zeer beperkt aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. Door een aantrekkende economie en een veranderende arbeidsmarkt wordt het echter steeds belangrijker om aandacht te schenken aan medewerkers, hun talenten en de ontwikkeling hiervan.

Het rendement van organisaties en de mensen hierbinnen wordt immers in toenemende mate beïnvloed door een gefundeerde sturing en ontwikkeling van medewerkers. Door een gerichte inzet van talentmanagement kunt u ervoor zorgen dat medewerkers succesvol bijdragen aan het bereiken van de organisatiedoelstellingen. Zie ook het filmpje hieronder.



Talentmanagement
Onder talentmanagement verstaan we het doelgericht aantrekken, vasthouden, ontwikkelen en laten afvloeien van medewerkers om de strategische doelstellingen te realiseren. Op alle niveaus in de organisatie, nu én in de toekomst.
 
Welke mogelijkheden zijn toepasbaar binnen uw organisatie?
BDO heeft een model ontwikkeld voor een goed talentmanagement programma dat bestaat uit dertien beginselen. Graag gaan we met u in gesprek om de toepasbaarheid daarvan binnen uw organisatie te bespreken. U kunt hiervoor contact opnemen met Has Nijssen via telefoonnummer (070) 338 08 21 of stuur een e-mail.
 
Publicatiedatum: