moeilijkere kas, tatoeages en baarden

Nieuwe elementen maken WK KassieBouwen stuk spannender

Op zaterdag 10 oktober start om 11.00 uur de 5e editie van het Van der Ende WK KassieBouwen met spannende wedstrijden en activiteiten voor het hele gezin. De eerste WK KassieBouwen Junior wedstrijd vangt aan om 11.00 uur en om 14.30 beginnen de wedstrijden voor de professionele kassenbouwers. De bouw van de Van der Ende WK Kas 2015 wordt gecompliceerder en spannender dan voorheen. Er zijn taken toegevoegd aan het bouwproces, die in de werkelijkheid ook bij de bouw van een kas horen. Het belooft een uiterst spannende strijd te worden tussen de beste kassenbouwers van de wereld.
 


De organisatie heeft enkele Westlandse ambachtslieden uitgenodigd voor het evenement. Zo zal tatoeëerder Aig Eijermans uit Naaldwijk tatoeages zetten, is Barbier Remon uit De Lier aanwezig om hippe snorren te stylen, baarden bij te punten en haar te knippen en de gebroeders Johan en René Leerdam uit 's-Gravenzande staan klaar met hun tonnen om paling te roken voor het publiek. Gedurende de dag vinden er optredens plaats van de dansers van Dance eXpress uit Wateringen en zal ook het Kassenbouwerskoor weer van de partij zijn. Na de finale en prijsuitreiking van de professionele kassenbouwers, barst het feest los met het duo Rob& Carlo en DJ Robert.
 
Het Van der Ende WK KassieBouwen is een jaarlijks terugkerend evenement en wordt georganiseerd door Stichting WK KassieBouwen met als voornaamste doel om geld in te zamelen voor de ontwikkelingshulpprojecten van Stichting de Zaaier uit Maasdijk. Het evenement vindt plaats in hal 242 op het ABC Westland Agri & Food terrein in Poeldijk.
 
Voor tijden en exacte locatiegegevens, kijk op www.wkkassiebouwen.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven