Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
6, 7 en 8 oktober, 's-Gravenzande

Royal Brinkman international bijeen op kennisevent Horti Experience 2015

Voor het derde jaar op rij bezoeken de buitenlandse Royal Brinkman collega's de Horti Experience. Het kennisevent vindt dit jaar plaats op 6, 7 en 8 oktober 2015 en wordt jaarlijks groter. Gedurende het 3-daagse event op het hoofdkantoor van Royal Brinkman in 's-Gravenzande ligt de focus dit jaar op kennisuitwisseling. Het totale aantal medewerkers van Royal Brinkman international is gegroeid naar 110.



Gedurende drie dagen volgen de deelnemers presentaties en workshops die worden gegeven door de zeven Royal Brinkman productmanagers van de thema's teeltwisseling, gewasverzorging, gewasbescherming & desinfectie, verpakking & ontwerp, mechanisatie, technische projecten en service artikelen. Het doel van de Horti Experience is kennis verkrijgen van het productassortiment, kennis nemen van ontwikkelingen en kennisuitwisseling tussen de Royal Brinkman collega's in Nederland, Hongarije, Polen, Frankrijk, Spanje, Mexico, UK, Turkije, Portugal, Italiƫ en Australiƫ. Naast de zeven thema's is er ook veel aandacht voor de wereldwijd, snel groeiende e-commerce activiteiten van Royal Brinkman.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@brinkman.nl
www.brinkman.nl


Publicatiedatum: