Iraans bedrijf Nafis Agriculture 'klaar om wereld te veroveren'

Nafis Agriculture is een Iraans bedrijf dat rozen, anthuriums en orchideeën kweekt in een 3 ha middelgrote kas in Iran. Momenteel teelt het bedrijf voor de Iraanse markt, maar het staat te popelen en heeft de mogelijkheden om diens producten over de hele wereld te gaan exporteren.Hightech kas
Nafis Landbouw werd opgericht in 2012. Omdat de wereldwijde vraag naar kwalitatief hoogwaardige bloemen toenam, hebben zij ervoor gekozen om hun kas te voorzien van de meest geavanceerde technieken. Volgens Saeed Mohammadi van Nafis Landbouw, wordt de kas door sommigen beschouwd als het grootste, slimme kassencomplex met volautomatische hydrocultuur in het Midden-Oosten. "De constructie van de kas is bedekt met UV glas en aluminium. Het is voorzien van koel- en verwarmingssystemen, UV-gefilterde vernevelsystemen, moderne CO2 beheersing, warmwatersysteem, koelcel voor houdbaarheid van de bloemen en volledig geautomatiseerde sorteer- en verpakkingsmachines. Ook aardgas wordt gebruikt. Met betrekking tot de beheersing van het kasklimaat is het complex voorzien van een controlekamer.De wereldmarkt betreden
Momenteel is Iran de belangrijkste markt van Nafis Landbouw, maar ze staan ​​te popelen om uit te breiden. "We exporteren al naar een aantal landen, vooral in het Midden-Oosten, maar we willen deze exportmarkt uitbreiden." Volgens Mohammadi is er capaciteit om dit te realiseren. "Onze high-tech kas en ons breed assortiment rozen, anthurium variëteiten en orchideeën stelt ons in staat om aan de gevarieerde vraag uit verschillende landen te beantwoorden", zegt Mohammadi. Naast productie heeft het bedrijf ook een eigen afdeling onderzoek & ontwikkeling. "Deze afdeling kan de genetica van onze bloemen en planten verbeteren en beginnen met het ontwikkelen en introduceren van nieuwe rassen, gericht op de vraag vanuit de verschillende exportmarkten."

Kas- en assortiment uitbreiding
Het bedrijf wil haar kas en assortiment binnenkort uitbreiden. "Als de vraag naar onze bloemen toeneemt, willen wij onze kas in de toekomst uitbreiden. We hebben ruimte genoeg. Momenteel hebben we een 3 ha grote kas op een terrein van 10 ha." Daarnaast wil het bedrijf het assortiment uitbreiden. "We kweken momenteel anthuriums, rozen en orchideeën, maar onze faciliteiten stellen ons in staat om dit assortiment uit te breiden en aan te passen aan de behoeften van onze klanten over de hele wereld", zegt Mohammadi.

Voor meer informatie:
Nafis Agriculture
Saeed Mohammadi
Email: saeed.new1@yahoo.com
www.nafisagc.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.