Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horti-Cultura start webshop voor kasverwarming

Gisteren is de webshop van Horti-Cultura, kasverwarmingonline.nl, gelanceerd. De webshop voor kasverwarmingsartikelen is 24 uur per dag, 7 dagen per week open. "Niet alleen voor onze klanten, maar voor alle kwekers in Nederland en Belgiƫ", vertelt oprichter Klaas Althof van Horti-Cultura. "Ondernemers kunnen nu kasverwarmingsmaterialen bestellen op het moment dat het hun uitkomt. Om het overzichtelijk te houden, hebben we van elk artikel dat in verschillende maten voorkomt zoveel mogelijk een foto geplaatst, waarna de klant na het selecteren van een item een keuze maakt voor de maat, lengte, diameter etc. Hier verschijnt dan direct de betreffende prijs bij."



Bij de opening is de shop met ruim 1.200 artikelen gevuld, die het meest voorkomen bij onderhoud, reparaties en kleine verbouwingen aan uw verwarmingsinstallatie. Het is de bedoeling dat webshop met steeds meer artikelen zal worden uitgebreid.

De webwinkel is de eerste shop met kasverwarmingsmateriaal waar alle kwekers in Nederland en Belgiƫ kunnen kopen, dat een technische klantenservice heeft en een dergelijk compleet assortiment heeft. Later wordt het leveringsgebied verder uitgebreid met de overige landen van Europa en daarbuiten. Via de klantenservice kunnen klanten technische ondersteuning vragen bij het selecteren van de juiste producten of montage instructie.

Meer informatie? Stuur een mail naar: webshop@kasverwarmingonline.nl

Publicatiedatum: