Tuincentrum Wolters verrast met state of the art design nieuwbouw

‘Niet weer een paar kapjes bijbouwen, maar nu iets heel bijzonders’. Dit was de vraag die ondernemer Jos Wolters voorlegde aan Thermoflor. Het familie geleide tuincentrum is de laatste jaren uitgegroeid tot een winkel in de buitencategorie.

Met een oppervlakte van 20.000 m² behoort de winkel van Wolters tot de grotere van Nederland. Door de gunstige ligging op de grens trekt de zaak ook veel Duitse klanten.

In oktober start Thermoflor met de bouw van inderdaad iets bijzonders. Wolters wilde zijn klanten blijven verrassen en blijven stimuleren om naar zijn winkel te komen. Het ontwerp is geslaagd: Een sfeervolle houten draagconstructie met geïsoleerde ronde daken, een terras en een ingesloten buitentuin.

Een oppervlakte van 3.700 m² wordt nieuw bebouwd met een restaurant en naastliggende shop-in-shops: ‘Dass wird ja wirklich einen Erlebnis!’.Voor meer informatie:
Thermoflor B.V.
Sourethweg 17
6422 PC Heerlen
Nederland
Tel. +31 (45) 541 14 58
Fax +31 (45) 542 18 92
info@thermoflor.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.