Ornamenties assortiment uitgebreid met Brassica

In september dit jaar is Ornamenties voor het eerst op de markt gekomen met het product Capsicum. Nu net een maand later wordt er een sfeervolle siergroente toegevoegd, de Brassica. Brassica wordt aangevoerd door Plantenkwekerij Leo Ammerlaan uit Bleiswijk. De exclusieve siergroenten die onder het paraplumerk Ornamenties vallen, zijn geselecteerd op hun sierwaarde. Ze zijn ‘too pretty to eat’!Brassica
De sfeervolle sierkool Brassica, is sinds deze week leverbaar onder Ornamenties. De kool verdraagt nachtvorst tot -5 °C waardoor de consument er in de tuin maandenlang plezier van heeft. De kou zorgt er zelfs voor dat de sierkool nog intenser kleurt in het hart. Bijzonder is dat deze lijn bestaat uit enkel geveerde types, in de kleuren wit, rood en gemengd. De geveerde Brassica heeft een dikkere stengel en de open geveerde bladeren zijn langer en laten gemakkelijk water door, waardoor zij ook uitstekend gedijt met regen.

Capsicum
De Capsicum, ook wel bekend als sierpeper, is in vele vrolijke kleuren beschikbaar en geschikt voor binnen en buiten. Capsicum wordt aangeleverd door Kwekerij Kwintplant en Kwekerij Overkleeft. Deze betrouwbare kwekers leveren hoge kwaliteit Capsicum in verschillende soorten en kleuren. Nog tot het einde van deze maand zijn de gezellige sierpepers te bestellen.

Ornamenties
Het paraplumerk Ornamenties is ontwikkeld door Takii Seed in samenwerking met Pull Position. Het merk overkoepelt verschillende siergroente binnen Takii Seed.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.