Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

800 bezoekers bij Floral Party in Pyramide Naaldwijk

Afgelopen dinsdag vond de 'Floral Party' plaats in de Cash & Carry van FleuraMetz in groothandelscentrum Pyramide te Naaldwijk. Bloemisten ontmoetten elkaar en konden tegelijk volop inspiratie opdoen. Met ruim 800 bezoekers was het een drukbezochte party.


foto's: FleuraMetz

Hoogtepunt van de avond was het bezoek van zowel jury als kandidaten van Hollands Beste Bloemstylist, het programma dat sinds een aantal weken weer iedere zondag om 19.30 uur op SBS6 te volgen is. In de FleuraMetz Cash & Carry was een VIP room ingericht waar het publiek kennis kon maken met de jury en kandidaten. Daarnaast werden er op het podium twee opdrachten uitgevoerd door de kandidaten.


foto's: FleuraMetz

Jurylid Pascal Koeleman ging tussen de bedrijven door kort in op de ‘discussie’ die afgelopen zondag op landelijke televisie plaatsvond tussen hem en deelnemer Thom. “Ik ging er van uit m’n dakpan. In het echt duurde het een stuk langer en ik meende het oprecht. Dat is het mooie van dit programma. Het is echt!”

Verrassingsopdracht
Tijdens de tweede opdracht, een verrassingsopdracht, maakten de deelnemers een bloemstuk ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van het groothandelscentrum. Hiervoor mochten ze vijf minuten gratis winkelen in de FleuraMetz Cash & Carry (zie video hieronder).



Klik hier voor meer informatie en foto's
Publicatiedatum: