Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zundert, 30 sept - 2 oktober

Groot Groen beurs feestelijk van start

Tholen - De Groot Groen beurs jubileert. Voor de 25e keer op rij komt de wereld van de boomkwekerij samen in Zundert. Bezoekers wandelden door een tuin in groen-zilveren tinten het restaurant binnen en vanaf daar door een Eftelingachtige poort de beursvloer op. Om 11 uur opende de burgemeester de beurs.

klik hier voor meer foto's



Leuk aan de beurs is het 'doolhof patroon'. De bezoeker waant zich evenzeer op een beurs als in een bijzonder groene IKEA of Intratuin. Hierdoor komen bezoekers aan alle stands voorbij en hoeft hij/zij niet te zoeken. De ruim 340 standhouders, vooral bestaande uit boomkwekerijen en toeleveranciers, pakten volop uit met hun producten en diensten.


Van linksboven mee met de klok: Designstar, vertegenwoordigd door (vlnr) Joey Blom, Josienne, Corné Koppelaar en Hennie de Lange; Arnout van der Zeeuw van Sluiter Ellwooddii; Susanne Blom en Bart Bollaart, samen Bens vermeerdering; en Elbert van Aalst en Kees van Barneveld van accountant- en adviesbureau Alfa.



Fons van Wezel vertelt de (internationale) pers over de ins en outs van de beurs

Fons van Wezel, van de organisatie van de beurs, stond de pers te woord. "Wij zijn niet een bijzonder internationale beurs, ook al komen bezoekers overal vandaan. Het draait echt om de kwekers en die komen meest hier uit de omgeving. De streek rond Zundert is een enorm productiegebied met meer productie dan in Boskoop


Een bedrijf dat 25 jaar achtereen op de beurs staat en daarbij geen editie heeft overgeslagen is Jiffy Products. Het bedrijf kreeg daarom van de organisatie deze oorkonde overhandigd.

klik hier voor meer foto's

Meer informatie over de beurs is te vinden op de website