"Documentaire "Field to Vase” over sierteelt in Amerika"

De documentaire: "Field to Vase: Santa Cruz," is een nieuwe documentaire gefilmd, bewerkt en geproduceerd door het in Los Angeles gevestigde echtpaar Hyunsoo Maan en Haejung Kim.
 

Klik hier om de documentaire te kijken

Afgelopen juni reisden Haejung en "Moon" naar Santa Cruz voor het filmen van een verhaal dat hun creatieve verbeelding had gevangen. Ze waren gecharmeerd van de verhalende mogelijkheden van de Field to Vase Dinner Tour en wilden hun waarnemingen vastleggen op film.

Het resultaat van hun inspanningen is "Field to Vase: Santa Cruz," een documentaire over de Amerikaanse bloementeelt en de mensen die betrokken zijn bij de bloemen renaissance die plaatsvindt op kwekerijen en in bloemenwinkels door het hele land.

De zeven en een halve minuut durende documentaire portretteert het 'van veld tot vaas' verhaal door de ogen van de bloementeler, de bloemist, de chef-kok en de mensen die genieten van de in Amerika geteelde bloemen.

Haejung Kim was de afgelopen 12 jaar een motion graphics designer bij ABC Entertainment . Haar man en partner Hyunsoo Moon is een film redacteur die heeft gewerkt aan reaility tv, documentaires, korte films en muziekvideo's. De 'Field to Vase' documentaire is hun eerste samenwerking.

Klik hier om het volledige artikel te lezen en om de documentaire van Hyunsoo Maan en Haejung Kim te bekijken

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven